Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

Morgon

Av Freja - 22 mars 2009 09:14

Hej!

Eller goder morgon rättare sagt!

Igår och i fredags hade jag värsta chilldagarna med W! fett mysigt!!!

Fredag: Jag blev sjuk i skolan och gick hem o mådde piss hemma istället :( sen lagade jag köttbullar o makaroner åt mig själv, jag mådde genast bättre. Sen gjorde jag en smoothie som blev som glass så jag fick äta med sked :P.

Jag kunde träffa W sen för då mådde jag inte dåligt längre. Vi hyrde film på kvällen: what happens in vegas. den va rolig.

Sen sov jag över.

Lördag: När vi vaknade så gick vi ut till gamla stan och köpte för mitt presentkort på sci-fi bokhandeln. Sen va vi hemma hos W o chillade lite, när det hade börjat bli kväll så gick vi till willys och köpte choklad av olika sorter som viåt upp i skånegläntan. sen gick vi hem till mig och stekte våfflor. Mamma sa att vi inte fick sova hos varandra på kvällen. så vi ska träffas idag ist.

W!! jag glömde min mobil hos dig!!!

-freja 

 
ANNONS
 
C

C

22 mars 2009 21:20

Heh, gillar du att glömma mobiler :P.

http://www.charran.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Freja - 30 april 2009 10:04

Hejheej!!! idag är jag jätteglad!!! jag ska nämligen ut på W's land!!! första gången på hela året!!! Vi var där jättemycket i sommras, det är sååååå härligt, det ligger på vindö (vet ni?) och vi ska bada och jogga och cyckla och allting som bara ...

Av Freja - 29 april 2009 19:54

Hejhej! Vi var lediga från skolan idag (studiedag) det är nice, vi är lediga imorgon också... Jag ägnade min förmidag åt att bara dega omkring hemma och försöka lösa korsorden i aftonbladets "hemmet" bilaga -_- Sen gick jag och pappa (som jobbar hemm...

Av Freja - 28 april 2009 14:54

Hejehej, jag tror att en viss person är lite arg på mig nu och jag tror att den personen vet vem jag menar... förlåt -freja  ...

Av Freja - 27 april 2009 19:01

Hejhej! oj, missade visst att blogga igår. Jag har operation dagsverke i skolan och det är meningen att jag ska samla in pengar till krigsdrabbade ungdomar i afganistan. Imorgon så ska man bara gå och skramla in pengar på stan!!! ingen skola!! woho!!...

Av Freja - 25 april 2009 11:19

Hej igen, när jag vaknade imorse så trodde jag att klockan skulle vara typ 1 på dagen (som vanligt) men det visade sig att den var 20 över nio!!! jag tror att jag har vant mig vid att gå upp tdigt efter skolan... det är konstigt ju! Iallafall... i ma...

Presentation

Omröstning

bra blogg?
 nej
 ja
 *HATA*
 *LOVE OMG*
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<<
Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ frejadsblogg med Blogkeen
Följ frejadsblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se