Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Samtal

Av Freja - 30 mars 2009 16:26

Här är ett valigt samtal mellan mig och C:


F: Följ me till gina tricot o kolla om det finn jeansleggings i min storlek pls?

C: Nej, gå hem o hämta pengar först, de e smartare

F: nej!

C: jo!

F: ... men du kan iaf följa me???

C: NEJ!!! dumma unge!!!

F: vah? men snälla?

C: nej nu snackar vi int mer om de!

F: ok M kan du fölla me mej???

M: ne jag ska rida...

F: ok H kan du???

H: ne jag ska hem... o ja bor inte ditåt...

F: ...fan

F: men snälla C???

C: neje!!! jag vill inte snacka om de ju!!!

F: ... ok, vad köpte du för kläder igår då??? (byter samtalsämmne)

C: (blablabla)

C: föresten, vår engelskalärare ser ut som en myra!!!

F: haha lol

F: men seriöst... kan du följa med mig in till gina tricot?

C: ok då.


sen hade vi askul och höll på att garva sönder åt ett par cpbyxor hahahaha!!! Sen gick jag hem och hämtade pengar, nu ska jag bara masa mig ut o köpa de där jävla jeans-leggingsen...


tack C för att du lyser upp min dag :P

-freja

 
ANNONS
 
C

C

31 mars 2009 07:51

Ofta ja kalla dig dum unge xD. Disco night, Disco night ah ah ah ye disco night :P.

http://www.charran.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Freja - 30 april 2009 10:04

Hejheej!!! idag är jag jätteglad!!! jag ska nämligen ut på W's land!!! första gången på hela året!!! Vi var där jättemycket i sommras, det är sååååå härligt, det ligger på vindö (vet ni?) och vi ska bada och jogga och cyckla och allting som bara ...

Av Freja - 29 april 2009 19:54

Hejhej! Vi var lediga från skolan idag (studiedag) det är nice, vi är lediga imorgon också... Jag ägnade min förmidag åt att bara dega omkring hemma och försöka lösa korsorden i aftonbladets "hemmet" bilaga -_- Sen gick jag och pappa (som jobbar hemm...

Av Freja - 28 april 2009 14:54

Hejehej, jag tror att en viss person är lite arg på mig nu och jag tror att den personen vet vem jag menar... förlåt -freja  ...

Av Freja - 27 april 2009 19:01

Hejhej! oj, missade visst att blogga igår. Jag har operation dagsverke i skolan och det är meningen att jag ska samla in pengar till krigsdrabbade ungdomar i afganistan. Imorgon så ska man bara gå och skramla in pengar på stan!!! ingen skola!! woho!!...

Av Freja - 25 april 2009 11:19

Hej igen, när jag vaknade imorse så trodde jag att klockan skulle vara typ 1 på dagen (som vanligt) men det visade sig att den var 20 över nio!!! jag tror att jag har vant mig vid att gå upp tdigt efter skolan... det är konstigt ju! Iallafall... i ma...

Presentation

Omröstning

bra blogg?
 nej
 ja
 *HATA*
 *LOVE OMG*
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<<
Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ frejadsblogg med Blogkeen
Följ frejadsblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se