Direktlänk till inlägg 25 april 2009

EN SCHÖÖN LÖRDAG!

Av Freja - 25 april 2009 11:19

Hej igen, när jag vaknade imorse så trodde jag att klockan skulle vara typ 1 på dagen (som vanligt) men det visade sig att den var 20 över nio!!! jag tror att jag har vant mig vid att gå upp tdigt efter skolan... det är konstigt ju!

Iallafall... i matchen mot tumba igår så FÖRLORADE vi!! vi spelade uselt helt enkelt, jag vet inte varför. Våra tränare sa tillochmed att det var den sämsta matchen de sett på länge!

Sen såg vi boltonp96 spela mot hammarbyp96 lite sämre lag som en kille i min skola (J kallar vi honom) spelar i, J ramlade och började gråta. Det ska jag mobba honom för på måndag! :D Hammarby förlorade mot bolton med typ 20-7 eller nåt sånt... det ska jag också mobba J för! 


Nu väntar jag på W, hon kommer snart...

kl 6 ikväll så ska jag på en tjejs maskerad, man ska klä ut sig till nån kändis, jag ville klä ut mig till typ greta garbo lr audrey hepburn, men vi hade inga såna kläder så nu tror jag att det blir gwen stefani... 

oj vilket långt inlägg... jaja ;) vi ses puss

-freja 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Freja - 30 april 2009 10:04

Hejheej!!! idag är jag jätteglad!!! jag ska nämligen ut på W's land!!! första gången på hela året!!! Vi var där jättemycket i sommras, det är sååååå härligt, det ligger på vindö (vet ni?) och vi ska bada och jogga och cyckla och allting som bara ...

Av Freja - 29 april 2009 19:54

Hejhej! Vi var lediga från skolan idag (studiedag) det är nice, vi är lediga imorgon också... Jag ägnade min förmidag åt att bara dega omkring hemma och försöka lösa korsorden i aftonbladets "hemmet" bilaga -_- Sen gick jag och pappa (som jobbar hemm...

Av Freja - 28 april 2009 14:54

Hejehej, jag tror att en viss person är lite arg på mig nu och jag tror att den personen vet vem jag menar... förlåt -freja  ...

Av Freja - 27 april 2009 19:01

Hejhej! oj, missade visst att blogga igår. Jag har operation dagsverke i skolan och det är meningen att jag ska samla in pengar till krigsdrabbade ungdomar i afganistan. Imorgon så ska man bara gå och skramla in pengar på stan!!! ingen skola!! woho!!...

Av Freja - 24 april 2009 15:22

Hejhej! vi ska spela match mot tumba idag... det är en kvalmatch till teamsportia slutspelet. om vi inte vinner mot tumba så får vi inte spela slutspel... lite nervös är man allt :S   En glad nyhet: jag har kommit in på sofiaskolan (handbollsklass) m...

Presentation

Omröstning

bra blogg?
 nej
 ja
 *HATA*
 *LOVE OMG*
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ frejadsblogg med Blogkeen
Följ frejadsblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se