Alla inlägg under april 2009

Av Freja - 13 april 2009 17:14

Hejsan! jag har varit i kalmar med min kompis A och shoppat loss :P

jag köpte: en lila blus från H&M (98)

örhängen trepack (20)

vita tygskor (129)

bikiniöverdel gina tricot (79)

Den där bikinin från topshop, som jag snackade om ni vet, jag köpte den. MEN den åkte upp hela tiden när man badade, inte kul. så jag var tvungen att köpa en ny överdel på gina tricot -_-

iaf, skriver mer imorn (kanske)

tack för att jag fick åka med till lägenheten i kalmar A, jag hade verkligen jättekul!!!<3

-freja

ANNONS
Av Freja - 3 april 2009 15:27

hej nu kommer jag nog inte att kunna skriva mer på hela lovet eftersom jag ska till KALMAR!!! med en kompis.

tro nu inte att vi bara ska äta oss feta på allt godis, vi ska faktiskt ut o jogga lite också!

och så ska vi bada på ett badhus, min bikini är faktiskt inte fin... så jag ska köpa en ny, jag såg en jättefin på topshop!!! den var helt normal och helt kornblå!!! <3333

-freja 

ANNONS
Av Freja - 3 april 2009 15:16

ojoj, nu har jag typ inte hunnit blogga på några dagar, det beror både på det ena och det andra...

såhär har det iaf sett ut:

TORSDAG: jag och C trodde att det var falukorvsstuvning till lunch, så vi gick till donken ist (happy meal kostar bara 25 på tisdagar o torsdagar!!!) sen när vi kom tillbaka, mätta o glada så insåg vi att det hade varit köttbullar och makaroner istället...sen hade jag träning, jag höll på att dö när de sa att vi skulle hoppa 500 hopp på hopprep (400 på båda och 50 på varje ben) efter att vi hade gjort en jättejobbig övning!


FREDAG: idag alltså... skolan är nu officiellt slut fram till på tisdag nästa vecka!!! jag fick ett påskägg av C (som jag redan har ätit upp :P) sen gick vi till godislandet och jag köpte godis till henne. sen gick jag hem till henne (jag blev precis utschasad D: )

GLAD PÅSK!!!

-freja 

Av Freja - 1 april 2009 17:22

haha det e ju första april idag och ja hörde att dn och sl hade lurat folk att det hade kommit ett VIP SLaccess kort som gjorde att man fick gå in längst bak på bussarna, och att man fick företräde till alla platser och att det skulle komma VIP tunnelbane vagnar som hade personal som serverade fika. lol

Och så den där reklamen om en cheeseburgare för 115 kr.

har ni lurat nån idag???

inte jag iaf -_-

-freja

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

bra blogg?
 nej
 ja
 *HATA*
 *LOVE OMG*
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ frejadsblogg med Blogkeen
Följ frejadsblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se